SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti – Reykjavik

Dimineata, intalnire cu grupul si ghidul la Aeroportul Otopeni si imbarcare pentru zborul Lufthansa catre Islanda. Sosire pe aeroportul Keflavik la ora 13:30.

Incepem explorarea Islandei cu turul celei mai nordice si mai curate capitale din lume – Reykjavik.

In turul de oras vom admira centrul istoric, cladirea Parlamentului, Catedrala, Primaria – o cladire impresionanta situata pe malul nordic al frumosului Lac Tjornin din centrul orasului, Biserica Hallgrimskirkja – cea mai mare biserica din Islanda, vizibila din orice punct al orasului, portul si obeliscul Sun Voyager, Casa Hofdi – una dintre cele mai frumoase cladiri din Islanda, vestita pentru intalnirea din anul 1986 dintre presedintii Ronald Reagan si Mihail Gorbaciov, intalnire ce a marcat sfarsitul Razboiului Rece, dar si pentru pentru alte personalitati care i-au trecut pragul, precum Winston Churchill sau Marlene Dietrich, remarcabila cladire Perlan, unica in Islanda si chiar in intreaga lume prin constructia si functionalitatea sa: 6 rezervoare imense cu apa termala folosita la incazirea orasului sustin un dom de sticla ce adaposteste un restaurant panoramic, o cafenea si un centru de expozitii.

Dupa turul de oras, parasim zona urbana si ne indreptam spre Islanda rurala si autentica, spre taramul elfilor si al trolilor. Intr-o campie de lava veche de 5.000 de ani, printre aburii izvoarelor geotermale, vom innopta la Eldhestar, un hotel eco-friendly inchinat magnificilor cai islandezi, pe care ii puteti admira si dvs in apropierea hotelului. Seara admirati stelele de pe terasa proprie si bucurati-va de perfectiunea naturii islandeze.