SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Parcul National Skaftafell - Laguna Glaciara Jökulsárlón - Canionul Fjadrargljufur - Kirkjubaeurklaustur

Mic dejun la hotel. Astazi vizitam Parcul National Skaftafell, cel mai vast parc national din Europa si atractia turistica numarul 1 din Islanda.  De o inegalabila frumusete si cu o mare varietate naturala, acest parc va va cuceri prin peisajele incredibile oferite de ghetari si lagune glaciare, canioane si vai suspendate dar si cascade spectaculoase.

Iar Laguna Glaciara Jökulsárlón, aflata in extremitatea sudica a acestui ghetar, este inca una din minunile naturale ale Islandei.  Formata la inceputul anilor `20, Jokulsarlon este o splendoare pe ale carei ape stravezii plutesc iceberg-uri desprinse din grandiosul Vatnajökull, unele acoperite partial de cenusa vulcanica provenita de la eruptiile din trecut.  Plimbare cu barca printre iceberg-urile lagunei inclusa.

Parasim Parcul National Skaftafell si ne indreptam spre canionul Fjadrargljufur. Format la sfarsitul ultimei glaciatiuni, acest canion vechi de aproape 9000 de ani si cu o adancime de 100 de metri, este o bijuterie ascunsa a Islandei. Cazare la acelasi hotel.