SOLICITA OFERTA
Ziua 7: Reykjavik - Bucuresti

Dupa micul dejun, timp liber pana la orele pranzului pentru ultimele cumparaturi si plimbari.

Optional putem face un tur al Geoparcului Reykjanes (UNESCO). Vom incepe cu o vizita la cea mai faimoasa atractie turistica a Islandei – Laguna Albastra, unde vom admira acest SPA unic in lume. Cine doreste poate face o baie in apele miraculoase ale lagunei. Se spune ca cei care au privilegiul de a se imbaia in Laguna Albastra, se vor simti cu 10 ani mai tineri.

Dupa acest moment de relaxare este timpul sa pornim in explorarea Geoparcului Reykjanes, o zona unica si spectaculoasa, cu un peisaj selenar ce ne va cuceri definitiv. Reykjanes este un loc special pentru islandezi, fiind zona prin care riftul Medio-Atlantic a iesit la suprafata din ocean si a strabatul tara pe directia SV – NE.

Vizitam zona geotermala de la Krýsuvík, intesata de izvoarele termale, mici cratere vulcanice si geysere de noroi, dintre care si Gunnuhver – cel mai mare geyser de noroi al Islandei, ce atinge o inaltime de 20 de metri. Apoi urmam cursul coastei oceanice pana la vechiul far Reykanesviti, dupa care vom avea ocazia unica sa pasim intre cele doua placi tectonice, Eurasiatica si Nord-Americana, pe “Podul dintre continente”. La finalul turului vom ajunge in Grindavik, un orasel pitoresc cu traditie in industria pescuitului.

Spre seara, transfer la aeroport si zbor de noapte catre casa unde ne vom intoarce cu amintiri de neuitat si cu un vis implinit! Sosire la Bucuresti pe 28.08.2018, ora 13:40.

astazi iti recomandam