SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Toata lumea la bord!

Savuram micul dejun, apoi ne pregatim de o zi in care vom descoperi viata salbatica din regiunea Troms.

Experiente Nordic Premium: O calatorie la Tromsø in perioada noiembrie – ianuarie nu este completa fara un safari pentru observarea balenelor.  Fascinantele mamifere incep sezonul migratiei in jurul datei de 1 noiembrie, poposind in apele din nordul Norvegiei pentru a se hrani din bancurile bogate de hering.

In excursia noastra vom calatori cu autocarul pe insula Kvaloya (supranumita si insula balenelor), fiind locul preferat al acestora in perioada migratiei. Odata ajunsi la destinatie, ne vom echipa cu imbracaminte termala, apoi vom porni in larg.

Cele mai comune specii de balene pe care le putem intalni sunt balenele cu cocoasa si orcile. De asemenea, in largul coastei putem observa  si alte animale salbatice cum ar fi codalbii, specii de pasari marine sau foci care adesea se odihnesc pe stanci. Pregatiti-va aparatul de fotografiat, natura ne va oferi cele mai bune cadre. Nota:  Bauturi calde, gustari si o supa calda sunt asigurate la bord. Retur in oras in jurul orei 15:00 si timp liber.

Pentru un moment de relaxare nordica va recomandam o vizita la Vulkana Spa, un centru inedit de wellness, construit pe un vas ce pluteste in portul Tromsø. Va puteti relaxa in jacuzzi ori in sauna cu privelisti minunate asupra orasului. Ori va puteti incalzi cu un pahar de bere norvegiana la beraria Mack.