SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Tromso. Excursie in cautarea Aurorelor Boreale

Dimineata, servim micul dejun apoi admiram frumusetea peisajelor de pe punte sau din lounge-ul panoramic de pe vas.

La pranz vom sosi la Tromsø, orasul supranumit si Parisul Nordului. Situat la nord de Cercul Polar, Tromso adaposteste cea mai nordica universitate, cea mai  nordica berarie din lume (Mack), dar si catedrala cea mai nordica din tarile scandinave si din lume.

Cazare la hotel situat ultracentral, apoi vom iesi pentru a descoperi pe indelete atractiile din centru: Catedrala Arctica, cu designul sau impresionant ce sugereaza un iceberg, Muzeul PolarMuzeul de Arta al Norvegiei de Nord si centrul Polaria, unde putem afla mai multe detalii despre viata pe taramuri arctice.

Seara este momentul spectacolului - pornim intr-o excursie in cautarea Luminilor nordului! Jucausele Lumini ale Nordului isi pot face aparitia pe neasteptate, insa pentru a ne bucura din plin de simfonia culorilor, ne vom aventura impreuna cu ghidul local in imprejurimile salbatice acoperite de zapada de unde, cu putin noroc vom putea admira magicele aurore boreale!

De asemenea, vom avea ocazia sa aflam lucruri interesante despre viata populatiei sami (laponii) care traiesc de mii de ani pe aceste taramuri intr-o perfecta comuniune cu fortele naturii.