DATE DE PLECARE:
Disponibil tot timpul anului
DURATA:
4 zile/ 3 nopti
SOLICITA OFERTA

de la 550 EUR

per persoana in camera dubla

Croaziera Copenhaga-Oslo

  Explorati Copenhaga si Oslo,  doua dintre cele mai vestite capitale vikinge si bucurati-va de o croaziera norcturna pe Marea Nordului intr-un sejur inedit!

Sosire pe aeroportul international Kastrup din Copenhaga, transfer si tur de oras. Vom admira cele mai vestite obiective turistice: Complexul Amalienborg (resedinta de iarna a Familiei Regale), statuia ecvestra a lui Frederick al V-lea, Fantana Gefion, faimoasa statuie Mica Sirena, simbolul capitalei daneze, inspirata din nemuritoarea poveste a lui Andresen, Opera, Palatul Christiansborg (sediul Parlamentului danez), Bursa, Teatrul Regal, Biblioteca Regala  si noua biblioteca "Diamantul Negru", pitorescul port Nyhavn.

Dupa-amiaza, va recomandam o croaziera cu vaporasul pe canalele Copenhagai, sau in zona de cumparaturi Stroget iar daca vreti sa retraiti farmecul copilariei, vizitati renumitul Parc de distractii Tivoli. Aici au loc diverse concerte in aer liber, spectacole pe scena teatrului de vara iar inainte de miezul noptii puteti asista la un fascinant foc de artificii. Seara, cazare la hotel in centrul orasului.


Atractii turistice: Mica sirena, Portul Nyhavn, Palatul Christiansborg, Copenhaga.

Dimineata, mic dejun bufet scandinav la hotel apoi continuati explorarea fermecatoarei capitale daneze.
Va recomandam Castelul Rosenborg cu Bijuteriile Coroanei, Beraria Carlsberg sau  diversele muzee si galerii de arta.

La orele 15:30 transfer in port si imbarcare pe vasul de croaziera DFDS Seaways. La orele 16:45 veti porni catre capitala Norvegiei intr-o croaziera nocturna de neuitat. Pe vas, numeroasele cluburi, restaurante, ringuri de dans, karaoke, locuri de joaca pentru copii, va ofera tot atatea posibilitati de petrecere a timpului intr-un mod cat mai placut. Optional, cina festiva bufet scandinav.

Hotelurile incluse in oferta: DFDS Seaways 4*.
Atractii turistice: Castelul Rosenborg, Copenhaga.

Serviti micul dejun buffet scandinav si admirati intrarea vasului pe fermecatorul fiord Oslo, la capatul caruia cea mai veche capitala vikinga asteapta sa fie descoperita. Astazi, Oslo este un oras plin de viata, inconjurat de paduri si lacuri, declarat de mai multe ori consecutiv cea mai buna capitala de locuit.

La ora 09:30 debarcare in portul din Oslo, transfer si cazare la hotel. Vizitati apoi cele mai importante atractii turistice: Primaria (Radhuset) unde in fiecare an in luna decembrie sunt acordate Premiile Nobel pentru Pace, cartierul Akker Brygge, principala strada pietonala Karl Johan, Palatul Regal, Catedrala (Domkirke), Fortareata Akershus, cel mai important sit medieval al Norvegiei, construita in jurul anului 1300 si folosita in prezent pentru ceremonii oficiale, apoi impresionanta cladire a Operei, deshisa in 2007,  centrul vechi Kvadraturen, infiintat de catre regele danezo-norvegian Christian al IV - lea dupa incendiul din 1624, Galeria Nationala (expune, printre altele, operele vestitului pictor norvegian - Edvard Munch).

Dupa-amiaza, va puteti relaxa in ineditul parc de sculpturi Vigeland, apoi admirati panorama orasului de la trambulina de sarituri Holmenkollen. Seara, cazare la hotel 4* in centrul orasului.


Atractii turistice: Fortareata Akershus, Oslo, Parcul Vigeland, Palatul Regal Oslo.

Dimineata,  mic dejun la hotel apoi explorati Peninsula Bygdøy, unde se gasesc vestitele muzee Fram (expune vestita corabie Fram cu care exploratorii Fridtjof Nansen si Roald Amundsen au explorat Arctica si Antarctica), Kon-Tiki (cu ambarcatiunile folosite de faimosul Thor Heyerdahl in expeditiile sale) si Norsk Folkemuseum (cel mai mare muzeu al satului din Norvegia, cu peste 150 de cladiri de pe intreg intinsul tarii, cea mai faimoasa fiind biserica de lemn din Gol).

In functie de orarul de zbor ales, transfer la aeroport si zbor inapoi acasa unde va veti intoarce cu amintiri deosebite si cu dorinta de a reveni in Scandinavia.


Atractii turistice: Oslo, Muzeele din peninsula Bygdøy.
SERVICII INCLUSE IN TARIF:
  • bilete de avion Bucuresti – Copenhaga si Oslo - Bucuresti;
  • cazare 1 noapte cu mic dejun buffet scandinav la Copenhaga, hotel 4* ultracentral;
  • cazare 1 noapte pe vasul de croaziera DFDS Seaways dintre Copenhaga si Oslo, mic dejun bufet scandinav inclus (cabina interioara);
  • cazare 1 noapte cu mic dejun buffet scandinav la Oslo, hotel 4* ultracentral;
TARIFUL NU INCLUDE:
  • biletele de intrare la obiectivele turistice;
  • alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse;
  • asigurare medicala / storno.

   

  Nota: La cerere sejurul se poate prelungi cu nopti suplimentare de cazare in Copenhaga si Oslo.