• HOME
  • AUTOCAR ROMANIA - DANEMARCA
Autocar Romania - Danemarca

 

TRANSPORT AUTOCAR Romania - Danemarca - Romania

SIGURANTA, ELEGANTA SI CONFORT!

  • plecare in fiecare duminica de la Autogara Filaret la ora 04,00 si din celelalte orase (Ploiesti, Brasov, Sibiu, Craiova, Timisoara....) conform graficului de mai jos
  • sosire in Copenhaga luni la ora 13,45
  • tranzitarea se face prin Germania, iar in Scandinavia se trece cu ferry-boatul. 
  • calatorii sunt rugati sa se prezinte la statie cu cel putin 30 minute inaintea plecarii stabilita prin graficul de calatorie.

Rezervari la: +40722623335 sau +40213056006

LA BORDUL AUTOCARULUI BENEFICIATI DE:

- bufet in partea de jos

- cabina pentru fumatori

- mijloace moderne audio/video

- telefon mobil

- biletul dus-intors este valabil 6 luni

BAGAJE 

In pretul biletului sunt incluse ca bagaje un geamantan si o geanta de mana care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si o sacosa cu mancare care poate fi luata in interiorul autocarului.

In cazul deteriorarii bagajelor in timpul transportului, din vina transportatorului, orice reclamatie se va face direct delegatului firmei in momentul sosirii la destinatie; orice reclamatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare.

Din motive de siguranta, nu sunt admise la transport materiale explozive, lichide inflamabile si toate celelalte articole mentionate ca interzise de legislatia in vigoare. In ceea ce priveste medicamentele, coletele care contin numai medicamente le vom transporta gratis din spirit umanitar.

Precizari referitoare la regimul continutului bagajelor / coletelor Pentru persoanele care calatoresc raspunderea asupra continutului bagajelor cade exclusiv in sarcina pasagerului. Un pasager poate avea asupra sa un cartus de tigari.

Nu pot fi trimise alcool, tigari, armament, substante halucinogene, substante chimice si alte materiale interzise de legile internationale.

Pasaport - Carte de Identitate:

Fiecare calator este raspunzator sa aiba  documentele personale de calatorie in termenul de valabilitate, iar soferii si insotitorii de autocar au dreptul sa controleze la urcare fiecare document al pasagerilor.

Pasagerii trebuie sa aiba asupra sa pasaport sau carte de identitate valabile minim 6 luni.
In cazul in care aceste cerinte nu sunt indeplinite pasagerul nu se poate astepta ca firma Top Tourist sa ii garanteze trecerea vamilor si returnarea banilor achitati pe bilet. Toate cheltuielile aferente acestor situatii cad in sarcina pasagerului in cauza.

Valabilitatea biletului:

Biletul este valabil 6 luni de la data efectuarii primului drum, exceptie facand biletele pentru un singur drum (enkel) si cele cu pret special, valabil 1 luna.

Conditii de anulare a biletelor:

Biletele cu pret intreg, achitate integral, se pot modifica pana cel mai tarziu cu 12 ore inaintea calatoriei. In acest caz se returneaza valoarea integrala a biletului de calatorie. Valoarea biletelor tur-retur, din care se efectueaza numai un drum, vor fi rambursate retinindu-se 15% comision de operare din diferenta tarifului de bilet tur-retur si tariful de bilet un singur drum (enkel).
In cazul anularii biletului cu mai putin de 12 ore inaintea efectuarii calatoriei se retine un comision de 50% din valoarea biletului.

Plata biletelor:

Agentia isi rezerva dreptul de a anula rezervarea unui client care nu a facut dovada platii biletului de calatorie sau nu poate fi contactat cu 2 zile inainte de data efectuarii calatoriei.

Pierderea biletului de calatorie:

In cazul pierderii biletului de calatorie se poate obtine un duplicat achitindu-se o taxa administrativa de 600 SEK sau 500 DKK sau 600 NOK. Pentru aceasta, pasagerul este obligat sa anunte agentiei pierderea biletului, in caz contrar soferii au dreptul sa nu permita accesul in autocar.