Baile Naturale Myvatn

Baile Naturale Myvatn sunt parte din apele “magice” islandeze, amplasate langa soseaua de centura din nord-estul Islandei. Scufunda-te in apele minerale in timp ce admiri privelisti incredibile. Relaxeaza-te in baile fierbinti aburinde si savureaza pranzul sau cina la un restaurant cu mancare delicioasa. Este un loc ce nu ar trebui ratat daca vizitati Islanda de Nord. In jurul acestei minuni naturale se afla locuri extraordinar de frumoase, precum Hverir, Izvorul Grjotagja si Pestera Myvatn.

Aceste faimoase bai naturale sunt adesea poreclite „Laguna Albastra a Nordului”, deoarece piscinele au aceeasi culoare, albastru turcoaz intens. Culoarea isi are originea in mineralele si algele care se gasesc in aceste ape.

Temperatura apei este de aproximativ 36-40 ° C. Mineralele din apa au, cu adevarat, efecte uimitoare asupra pielii. Piscina fierbinte, plina cu apa geotermala si baile de aburi, va invita intr-o aventura terapeutica de nerefuzat. Nu veti putea vedea prin apa, datorita nivelului ridicat de minerale revigorante, dar puteti face baie in siguranta caci apa nu are adancime mare.

Laguna in sine este o constructie creata de om, dar umpluta cu apa complet naturala si unica. Caracteristicile apelor albastre sunt incomparabile si contin cantitati incredibile de minerale, alge si silicate, ce transforma acest bazin in unul ce ajuta la vindecarea problemelor de piele.

Datorita compozitiei chimice a bailor Myvatn, bacteriile si vegetatia nedorita pur si simplu nu pot supravietui in laguna, facand desinfectantii, precum clorul, complet inutili.

oferte turistice pentru
Baile Naturale Myvatn