SOLICITA OFERTA
Ziua 3. Descoperim Satul lui Mos Craciun si Santa Park

Dupa micul dejun vom vizita celebrul parc tematic al lui Mos Craciun “Santa Park” - o pestera uriasa, sapata adanc in stanca. Aici va asteapta ajutoarele Mosului, care abia asteapta sa va initieze in cursurile Scolii de Elfi.

Mergand de-a lungul unui tunel feeric, pe sunetul muzicii traditionale de Craciun, veti ajunge in inima pesterii, unde pentru cei mari, 2 restaurante uriase ii asteapta in fata unei scene pe care se desfasoara “Serbarea de Craciun” a “Scolii de Elfi”.

De aici copiii vor explora toate secretele pesterii lui Mos Craciun. Vor face o vizita la “Brutaria Craciunitei” de unde isi pot cumpara faimoasele prajiturele. Infierbantati de la cuptorul din bucatarie, ne vom indrepta apoi catre ”Barul de gheata” unde mesele, scaunele si inclusiv paharele sunt din gheata.

Va asteapta apoi multe alte surprize: zona de activitati Angry Birds, Scoala de Caligrafie, Traversarea Cercului Polar Subteran, Sania magica a lui Mos Craciun. Veti fi invitati in atelierele de creatie, unde impreuna cu elfii veti face cateva jucarii.

Continuam cu Satul lui Mos Craciun situat la Cercul  Polar, unde vom servi pranzul la un restaurant traditional.

 Aici veti avea posibilitatea sa faceti cumparaturi, sa va procurati suveniruri, sa expediati carti postale de la “Oficiul Postal al lui Mos Craciun”. Fiecare scrisorica trimisa catre cei dragi va avea aplicat un timbru special cu insemnele lui Mos Craciun.

Punctul culminant este vizitarea biroului lui Mos Craciun, prilej sa va intalniti personal si sa stati de vorba cu «Adevaratul Mos Craciun» , dar si sa va faceti o fotografie cu intreaga familie.(Nota: este inclusa rezervarea speciala la ora fixa, cu toate acestea, timpii de asteptare pot aparea din cauza aglomeratiei!)                      

Dupa o zi plina ne intoarcem la hotel. Timp liber de odihna pentru copii, program sauna pentru domni si doamne la hotel. Seara se serveste o cina de Craciun cu specific international (stil bufet) la restaurantul hotelului.

Mese Incluse: Mic dejun, pranz si cina festiva

Excursii incluse: 

-Parcul tematic “SANTA PARK” cu participare la cursurile scolii de elfi!

-Satul lui Mos Craciun cu rezervare tip VIP inclusa pentru intevedere personala cu Mos Craciun (rezervarea  VIP presupune un timp mai mic de asteptare fata de cea standard).

Excursii optionale disponibile (se rezerva din tara pana pe 1 noiembrie):

Aurora Safari pe snowmobile (17:00 – 20:00 ; maxim 40 de locuri disponibile)

Tarif: 141 EUR/adult si 105 EUR/copil 4 – 14,99 ani

Bucurati-va de noaptea Arctica intr-o calatorie de vis pe snowmobil prin padurea acoperita de zapada si pe raul inghetat. Cu putin noroc, daca cerul este senin, veti putea admira luna, stelele si cu mai mult noroc chiar “Aurora Boreala” care va va lumina drumul. La caldura focului de tabara va veti delecta cu bauturi calde si gustari si veti invata mai multe despre “Luminile Nordului” si Laponia.