SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti – Rovaniemi. Bine ati venit in tara lui Mos Craciun!

Dimineata intalnire la aeroportul Otopeni cu spiridusii lui Mos Craciun pentru imbarcarea pe zborul charter Tarom catre Laponia. In jurul orei 07:30 – 08:00 decolam spre magicele tinuturi ale Cercului Polar (inclus mic dejun cald la bordul aeronavei).

Dupa 3 ore sosim in Rovaniem unde vom fi asteptati de spiridusii lui Mos Craciun pentru transferul la  Clubul de Safari, de unde vom prelua hainele termale, care ne vor incalzi in tinutul “gradelor “minus”. Transfer la hotelul ales din Rovaniemi. Formalitati de cazare si timp liber pentru odihna. (Cazarea se face incepand cu orele 15:00). Cina de bun venit la restaurantul hotelului dvs.

 Toti copiii vor primi un “PASAPORT SPECIAL” pe care trebuie sa colecteze  stampile din locurile vizitate de-a lungul excursiei.

Mese incluse: mic dejun in avion, cina la hotel.

Excursii optionale disponibile (se rezerva din tara pana pe 1 noiembrie):

Vizita la o ferma de Husky (17:00 – 19:00)

Tarif: 81 EUR/adult si 61 EUR/copil

Excursia incepe de la Clubul de Safari, unde ne vom imbarca in autocar si ne vom indrepta catre o ferma de Husky, bine ascunsa in mijlocul padurii. La sosire, prietenosii caini Husky va vor intampina cu bucurie, iar proprietarii ne vor povesti despre obiceiurile cainilor si despre procedurile de dresaj. Vom face o scurta plimbare prin padure intr-o sanie trasa de caini. Dupa aceasta scurta plimbare, proprietarul ne va invita intr-o traditionala “Kota” unde vom servi bauturi calde, timp in care vom asculta povestile depanate in jurul semineului. Imbarcare in autocar si inapoiere la hotel.