SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Ziua sosirii in Laponia, acasa la Mos Craciun

Intalnire la aeroportul Henri Coanda la ora 08:00 cu trimisii speciali ai lui Mos Craciun pentru imbarcare pe zborul charter RO6341 “Special de Craciun” operat de compania TAROM. Ne va face o deosebita placere sa va intampinam la imbarcarea in aeronava Tarom care va decola in cursul diminetii spre indepartatele tinuturi de la Cercul Polar. Decolare la ora 10:00 din Bucuresti si aterizare in Rovaniemi la ora 13:40. Mic dejun cald la bordul aeronavei. (bauturi incluse)

Sosire pe aeroportul din Rovaniemi. Vom fi asteptati de trimisii lui Mos Craciun pentru transfer la Clubul de Safari, de unde vom prelua hainele termale, care ne vor incalzi in tinutul “gradelor “minus”. Transfer la hotelul ales din Rovaniemi.  (Check-in-ul se face incepand cu orele 15:00)


Prezentarea programului excursiei. Toti copiii vor primi un “PASAPORT SPECIAL” pe care trebuie sa colecteze  stampile din locurile vizitate de-a lungul excursiei.

Seara, cina de bun venit la restaurantul hotelului ales de dvs.

EXCURSII OPTIONALE pentru ziua de 23 decembrie (inscrieri pana la data de noiembrie)

VIZITA LA O FERMA DE HUSKY; durata: 2h00’ (16:00 – 18:00)
Excursia incepe de la Clubul de Safari, unde ne vom imbarca in autocar si ne vom indrepta catre o ferma de Husky, bine ascunsa in mijlocul padurii. La sosire, prietenosii caini Husky va vor intampina cu bucurie, iar proprietarii ne vor povesti despre obiceiurile cainilor si despre procedurile de dresaj. Vom face o scurta plimbare prin padure intr-o sanie trasa de caini. Dupa aceasta scurta plimbare, proprietarul ne va invita intr-o traditionala “Kota” unde vom servi bauturi calde, timp in care vom asculta povestile depanate in jurul semineului. Imbarcare in autocar si inapoiere la hotel.