SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Distractie la sanius cu cei mari si cei mici – “Snow fun”

Mic dejun, apoi urmeaza cateva ore de distractie in zapada. Nicio excursie in Laponia nu se poate termina fara o zi petrecuta in natura la “SNOW FUN”, un loc special amenajat in padure unde va puteti bucura de o serie de activitati specifice Laponiei precum: minisnowmobile pentru copii, snowmobile pentru adulti (plimbare de 15 minute), atv-uri, kick sledges, snowshoes, piste de tobogan, golf pe gheata, pescuit la copca, hochei pe gheata, cross country ski, etc.

In tot acest timp, intr-un cort traditional lapon puteti servi bauturi calde, o supa fierbinte si puteti frige carnati la gratar in aer liber !

Mese incluse: mic dejun, gustare la pranz si cina.

Excursii incluse: Snow Fun

Excursii optionale disponibile la alegere (se rezerva din tara pana pe 1 noiembrie):

Aventura in cautarea Aurorei Boreale (21:00 – 01:00)

Tarif: 116 EUR/adult si 87 EUR/copil 4- 14,99 ani

Vom debarca din masina in mijlocul pustietatii si vom cobori catre raul inghetat traversand natura adormita. Ne vom indrepta catre cel mai bun loc de a admira bolta stelara a nordului, dar fiti cu rabdare, Aurorei Boreale ii place sa se joace             de-a v-ati ascunselea; niciodata nu se stie daca sau unde va aparea! Vom face un foc de tabara in mijlocul naturii si vom frige carnati la caldura focului de tabara. Inainte de a ne intoarce in civilizatie, vom face o vizita la o casuta traditionala veche “Poro-Pekan Pirtti” unde gazdele ne vor intampina cu caldura si ne vor povesti despre viata pe aceste meleaguri. Include transfer cu masina in salbaticie (50km/sens). 

 

Safari cu reni (17:00 – 19:30; maxim 40 de locuri disponibile)

Tarif: 145 EUR/adult si 109 EUR/copil 4 – 14,99 ani

Transfer cu masina la ferma de reni unde vom avea parte de o memorabila plimbare cu sania trasa de reni, un mijloc traditional de plimbare prin padurea acoperita de zapada. Veti avea parte de o experienta unica, mai ales ca plimbarea are loc seara, la lumina lunii si a stelelor, iar cu putin noroc puteti avea sansa de a admira Luminile Nordului care brazdeaza cerul. Vom face apoi o pauza pentru a savura o ceasca de cafea in jurul focului de tabara, prilej de a afla mai multe despre viata crescatorilor de reni.