SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Distractie la sanius cu cei mari si cei mici – “Snow fun”

Mic dejun, apoi urmeaza cateva ore de distractie in zapada. Nicio excursie in Laponia nu se poate termina fara o zi petrecuta in natura la “SNOW FUN”, un loc special amenajat in padure unde va puteti bucura de o serie de activitati specifice Laponiei precum: minisnowmobile pentru copii, snowmobile pentru adulti (plimbare de 15 minute), atv-uri, kick sledges, snowshoes, piste de tobogan, golf pe gheata, pescuit la copca, hochei pe gheata, cross country ski, etc.

In tot acest timp, intr-un cort traditional lapon puteti servi bauturi calde, o supa fierbinte si puteti frige carnati la gratar in aer liber !

Mese incluse: mic dejun, gustare la pranz si cina.

Excursii incluse: Snow Fun

Excursii optionale disponibile la alegere (se rezerva din tara pana pe 1 noiembrie):

Aurora Safari pe snowmobile (18:00 – 21:00; maxim 40 de locuri disponibile)

Tarif: 136 EUR/adult si 102 EUR/copil 4- 14,99 ani

Bucurati-va de noaptea Arctica intr-o calatorie de vis pe snowmobil prin padurea acoperita de zapada si pe raul inghetat.     Cu putin noroc, daca cerul este senin, veti putea admira luna ,stelele si cu mai mult noroc chiar “Aurora Boreala” care va va lumina drumul. La caldura focului de tabara va veti delecta cu bauturi calde si gustari si veti invata mai multe despre “Luminile Nordului” si Laponia.

 

Safari cu reni (17:30 – 20:00; maxim 40 de locuri disponibile)

Tarif: 138 EUR/adult si 104 EUR/copil 4 – 14,99 ani

Transfer cu masina la ferma de reni unde vom avea parte de o memorabila plimbare cu sania trasa de reni, un mijloc traditional de plimbare prin padurea acoperita de zapada. Veti avea parte de o experienta unica, mai ales ca plimbarea are loc seara, la lumina lunii si a stelelor, iar cu putin noroc puteti avea sansa de a admira Luminile Nordului care brazdeaza cerul. Vom face apoi o pauza pentru a savura o ceasca de cafea in jurul focului de tabara, prilej de a afla mai multe despre viata crescatorilor de reni.