SOLICITA OFERTA
Ziua 5: Ultima zi in Laponia. Rovaniemi-Bucuresti

Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Alternativ, recomandam o vizita la Arktikum – Centrul Arctic si Muzeul Provinciei Laponia. Aici puteti lua parte la spectacolul cinematografic “Luminile Nordului” si sa descoperiti mai multe detalii despre civilizatia Lapona si istoria orasului de la Cercul Polar – Rovaniemi.

De asemenea, exista posibilitatea organizarii unor excursii optionale la alegere, in programul de dimineata.

La ora 11:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor in camera special pregatita. Pana la ora transferului la aeroport, timp liber la dispozitie pentru servirea pranzului. Dupa amiaza, intalnire la receptia hotelului pentru transfer la aeroportul din Rovaniemi si imbarcare pe zborul charter cu destinatia Bucuresti unde va veti intoarce cu amintiri de neuitat din tara lui Mos Craciun.

Mese incluse: mic dejun si cina in avion

Excursii optionale disponibile la alegere (se rezerva din tara pana pe 1 noiembrie):

Gradina Zoologica Polara “Ranua Wildlife Park” (08:30 – 14:30; maxim 45 de locuri disponibile / pranz inclus)

Tarif: 126 EUR/adult si 95 EUR/copil 4- 14,99 ani

In aceasta excursie aveti posibilitatea sa vedeti o varietate de animale din zona arctica in mediul lor natural: ursi polari, reni, caprioare, cerbi, lynx, vulpea artica, bufnita de zapada, bufnita vulture, caini husky si multe altele. Servirea pranzului la un restaurant local, urmat apoi de o vizita la Magazinul de Bomboane si Suveniruri. Gradina zoologica Ranua Wildlife Park este un loc cu adevarat magic in timpul iernii, a doua mare atractie pentru familii si copii dupa “Mos Craciun”. P

 

3 km Husky Safari (11:15 – 13:15; maxim 40 de locuri disponibile)

Tarif: 144 EUR/adult si 108 EUR/copil 4- 14,99 ani

Dupa un scurt transfer cu masina vom ajunge la ferma unde vom fi intampinati de prietenosii caini husky si vom lua parte la un instructaj care ne va ajuta sa conducem personal sania trasa de cainii Husky. Vom porni apoi in safari cu husky de aproximativ 3 km. Ne intoarcem la ferma unde veti “sorbi” apoi cateva bauturi calde la foc de tabara, timp in care vom depana povesti cu si despre Husky. Bine de stiut: Copiii vor sta cu parintii intr-o singura sanie (max. 2 adulti si 2 copii per sanie). Unul dintre adulti va sta in sanie, iar celalalt adult va controla sania din picioare in calitate de conducator de sanie. Din motive de siguranta, nu este permisa schimbarea conducatorului intre adulti daca in sanie se afla copii !

 

Dupa amiaza, intalnire la receptia hotelului pentru transfer la aeroportul din Rovaniemi pentru imbarcare pe zborul charter TAROM RO6342 cu destinatia Bucuresti. Decolare aprox la ora 17:00. Servirea unei mese calde la bordul aeronavei (bauturi incluse). Aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la orele 20:30-21:00. Sfarsitul pachetului de servicii.