Ziua 5. Rovaniemi-Bucuresti

Servirea micului dejun bufet finlandez la hotel. Dimineata, pana la ora eliberarii camerelor (12:00), timp liber la dispozitie pentru cumparaturi, o ocazie unica de a profita de marile reduceri de preturi din perioada Craciunului. 

Alternativ, recomandam o vizita la Arktikum – Centrul Arctic si Muzeul Provinciei Laponia.  O ocazie unica de a lua parte la spectacolul cinematografic “Luminile Nordului” si de a lua contact cu civilizatia Lapona si istoria orasului de la Cercul Polar – Rovaniemi. De asemenea, exista posibilitatea organizarii unor excursii optionale pentru ultima zi.

EXCURSII OPTIONALE pentru ziua de 27 decembrie (inscrieri pana la data de 1 decembrie)

 

SAFARI PE SNOWMOBIL IN PADURE, Orele 10h00 – 12h00
O incursiune in natura este oricand bine venita! In timpul acestui safari veti alerga cu snowmobilul peste raul inghetat, prin padurea acoperita de zapada. Din varful colinei veti admira minunata priveliste a tinuturilor Lapone. Veti face apoi o scurta pauza pentru a servi bauturi calde.

CROSS-COUNTRY SKIING***, Orele 10h00 – 13h00
*** Nu este recomandata pentru copiii sub 12 ani

Excursia incepe cu o scurta calatorie la Ounasvaara – o minunata colina situata langa Rovaniemi, dotata cu toate instalatiile necesare pentru un ski de performanta inclusiv trambulina da sarituri. Fiecare participant va primi echipamentul de ski iar instructorul va va preda din tainele “Cross country skiing” si va va invata diferite tehnici de ski. Dupa lectii, va veti bucura de o binemeritata pauza si o ceasca de cafea fierbinte in jurul unui foc intr-un traditional “Lappish Kota”Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Rovaniemi pentru imbarcare pe zborul charter cu destinatia Bucuresti, unde va veti intoarce cu amintiri de nepretuit!

CE PUTETI VIZITA