SOLICITA OFERTA
Ziua 5: Ultima zi in Laponia. Rovaniemi-Bucuresti

Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Alternativ, recomandam o vizita la Arktikum – Centrul Arctic si Muzeul Provinciei Laponia. Aici puteti lua parte la spectacolul cinematografic “Luminile Nordului” si sa descoperiti mai multe detalii despre civilizatia Lapona si istoria orasului de la Cercul Polar – Rovaniemi.

De asemenea, exista posibilitatea organizarii unor excursii optionale la alegere, in programul de dimineata.

La ora 11:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor in camera special pregatita. Pana la ora transferului la aeroport, timp liber la dispozitie pentru servirea pranzului. Dupa amiaza, intalnire la receptia hotelului pentru transfer la aeroportul din Rovaniemi si imbarcare pe zborul charter cu destinatia Bucuresti unde va veti intoarce cu amintiri de neuitat din tara lui Mos Craciun.

Mese incluse: mic dejun si cina in avion

Excursii optionale disponibile la alegere (se rezerva din tara pana pe 1 noiembrie):

Safari pe snowmobile in padure (09:00 – 11:00; maxim 40 de locuri disponibile)

Tarif: 99 EUR/adult si 74 EUR/copil 4- 14,99 ani

O incursiune in natura este oricand bine venita ! In timpul acestui safari veti traversa un rau inghetat si padurea acoperita de zapada. Din varful colinei veti admira minunata priveliste a tinuturilor Lapone. Veti face apoi o scurta pauza pentru a servi bauturi calde, iar apoi ne continuam calatoria cu snowmobilul. Intoarcere la hotel.

 

10 km Husky Safari (09:15 – 11:45; maxim 20 de locuri disponibile)

Tarif: 172 EUR/adult si 129 EUR/copil 4- 14,99 ani

Daca experienta din prima zi de la ferma de Husky v-a facut sa va indragostiti de acesti prieteni dragi si doriti sa aprofundati tainele conducerii saniei trase de Husky, aceasta este excursia potrivita! Dupa un scurt transfer cu masina vom ajunge la ferma unde vom fi intampinati de prietenosii caini husky si vom lua parte la un instructaj care ne va ajuta sa conducem personal sania trasa de cainii Husky. Vom porni apoi in safari cu husky. Durata safariu-lui este de aproximativ 1h15’, timp in care se conduc aproximativ 10km. Ne intoarcem la ferma unde va veti delecta cu o bautura calda in jurul focului de tabara, timp in care vom depana povesti cu si despre Husky.