SOLICITA OFERTA
Ziua 7: Fiordul Sognefjord – ghetarul Briksdal – Nordfjord – Hellesylt – Geiranger - Valldall

Astazi vom explora cateva dintre cele mai frumoase si mai incantatoare peisaje ce indeplinesc visul oricarui turist in Norvegia! 

Lasam in urma Sognefjord si continuam pe malul fermecatorului Nordfjord, cu peisaje idilice si sate pitoresti insiruite de-a lungul sau. Apoi vom admira ghetarul Briksdal, o parte din impunatorul ghetar Jostedalsbreen (cel mai mare ghetar continental din Europa). 

Ajungem in zona celui mai frumos si spectaculos fiord novergian - fiordul Geiranger (patrimoniu UNESCO) si pornim intr-o croaziera de vis unde puteti admira pitoresti ferme montane, impresionantele cascade "Cele sapte surori", "Voalul miresei", "Petitorul", dar si peisajele de vis oferite de piscurile muntilor acoperite de zapada. Pornim apoi pe  "Drumul Vulturilor", o ruta palpitanta care ne va oferi o priveliste magnifica asupra fiordului.

La cativa metri de fiord, la gura de varsare a raului de somoni Valldola, vom poposi la Valldal Fjordhotell 3*. Seara va puteti relaxa pe terasa proprie si puteti savura celebrele capsune din Valldal: sunt delicioase