Ziua 1: Bucuresti - Copenhaga

Dimineata devreme, intalnire cu ghidul si grupul pe aeroportul Otopeni si imbarcare pentru zborul catre Copenhaga.

Dupa aterizarea pe Aeroportul International Kastrup, transfer de la aeroport cu autocarul si tur de oras. Vom admira cele mai vestite atractii ale frumoasei capitale scandinave: faimoasa statuie Mica Sirena, simbolul orasului, Fantana zeitei Gefion, Palatele Amalienborg, Biserica de Marmura, Teatrul, Opera, pitorescul port Nyhavn, vechea Bursa, Palatul Christiansborg (sediul Parlamentului danez), Catedrala, Biblioteca Regala, noua biblioteca ”Diamantul Negru”, Piata Primariei, Gradinile Tivoli, galeria de arta Ny Carlsberg Glyptotek. 

Dupa turul de oras, cazare la hotel 4* situat ultracentral si timp liber pentru pranz. Continuam apoi explorarea orasului cu vestita strada de cumparaturi Stroget, cu multe magazine exclusiviste de portelanuri si sticlarie semnate de renumiti designeri danezi, sau de bijuterii inedite din chihlimbar, denumit si „aurul nordului.

Din portul Nyhavn, marginit de case negustoresti viu colorate din sec. 17 - 18 se poate face o croaziera relaxanta pe canalele Copenhagai pentru a admira toate frumusetile orasului de pe apa.

Seara, atmosfera magica din Parcul de distractii Tivoli ne asteapta! Fondat in 1843 si devenit celebru pentru ambianta de basm, divertismentul de calitate si restaurantele rafinate, parcul Tivoli este favoritul familiei regale si a fost sursa de inspiratie pentru Walt Disney! 

CE PUTETI VIZITA