SOLICITA OFERTA
Ziua 5: Bergen – Voss – Gudvangen - Flam

Dimineata devreme, incepeti cu o relaxanta calatorie cu trenul de la Bergen la Voss, una dintre cele mai cunoscute statiuni norvegiene pentru sporturi din iarna. Dupa ce veti sosi la Voss, va va astepta un autocar cu care veti calatori spre Gudvangen, pe cel mai abrupt drum norvegian – spectaculosul Stalheimskleiva, un drum cu 13 curbe in “ac de par” care va va tine cu sufletul la gura si va va oferi privelisti de neuitat.

Din Gudvagen, veti incepe o mini croaziera de neuitat pe cele mai pitoresti brate ale fiordului Sognefjord, denumit si “Regele Fiordurilor”, fiind cel mai lung si mai adanc fiord. Croaziera dureaza circa 2 ore si veti putea admira privelisti de o deosebita frumusete in timp ce veti naviga pe 2 din bratele Sognefjordului: Aurlandsfjord si Naeroyfjord (cel mai ingust fiord din lume – doar 250 m, inclus in patrimoniul UNESCO).

Destinatia finala a acestei zile este Flam, o statiune incantatoare situata pe malul fiordului Aurland. Cazare la hotel situat chiar pe malul fiordului si timp liber la dispozitie pentru a va bucura de “farmecul norvegian”.