SOLICITA OFERTA
Ziua 13: St. Petersburg – Vizitarea Muzeului Ermitaj

Dimineata, mic dejun bufet la hotel. Apoi, dupa o scurta plimbare pietonala de la hotel, vom vizita impreuna cu ghidul local unul dintre cele mai renumite muzee ale lumii, fascinantul Muzeu Ermitaj, ce adaposteste una dintre cele mai mari colectii de arta din lume.

Muzeul ocupa 5 cladiri istorice inclusiv Palatul de Iarna, resedinta tarilor Rusiei, si expune peste 3 milioane de piese, datand din antichitate pana in prezent. Leonardo da Vinci, Raphael, Titian, Rembrandt, Rubens, Matisse, Picasso sunt numai cativa dintre cei mai renumiti artisti ai lumii ale caror opere le veti admira aici. Putem petrece intreaga zi la muzeu, insa este interesant de stiut ca pentru a putea admira intreaga colectie de arta sunt necesari 15 ani, petrecand cate 8 ore pe zi in muzeu si acordand numai 1 minut fiecarui exponat!

Dupa vizitarea Ermitajului, timp liber pentru pranz iar dupa-amiaza, optional se poate vizita ineditul Muzeu Faberge.

De asemenea, o croaziera pe Neva si pe canalele orasului este modul perfect de a incheia o zi reusita iar seara tarziu, va puteti delecta cu spectacolul ridicarii podurilor de pe Neva, hotelul fiind situat la cativa pasi de rau.