SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Zbor Bucuresti – Vilnius

Imbarcare pe zborul cu destinatia Vilnius. Sosire in capitala Lituaniei si transfer privat asigurat la hotel. Dupa formalitatile de cazare, timp liber pentru explorarea orasului.

Vilnius numara peste 1.200 de cladiri medievale si 48 de biserici. Orasul vechi este format din zonele celor trei castele (superior, inferior si curbat), protejate pana in zilele noastre de un zid din Evul Mediu. Cladirile istorice sunt un amestec de stil gotic, renascentist, baroc si clasic, conferind orasului un aspect distinct.

Vizitati cele mai impresionante situri ale centrului vechi: Catedrala din Vilnius; cea mai veche strada din orasul vechi, strada Pilies, cu cladirile sale originale, care dateaza intre secolele XIV si XIX; ansamblul de arhitectura gotica din bisericile Sfanta Ana, Bernardine si Sf. Mihail.

Continuati catre Biserica Duhul Sfant, construita in secolul al XVII-lea, care acum adaposteste moastele celor trei sfinti martiri Antonie, Ivan si Eustahie. Apoi opriti-va in Piata Primariei, locul in care aveau loc executiile publice.