SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti – Copenhaga

Dimineata imbarcare pentru  zborul direct catre Copenhaga. Dupa aterizarea pe Aeroportul International Kastrup din Copenhaga, transfer pe cont propriu la hotel si formalitatile de cazare, apoi iesiti pentru a descoperi capitala Danemarcei.

Nu ratati faimoasa statuie Mica Sirena, simbolul orasului, Fantana zeitei Gefion, Palatele Amalienborg, pitorescul port Nyhavn, vechea Bursa, si Palatul Christianborg (sediul Parlamentului danez),

Continuati apoi explorarea orasului cu vestita strada de cumparaturi Stroget, cu multe magazine exclusiviste de portelanuri si sticlarie semnate de renumiti designeri danezi, sau de bijuterii inedite din chihlimbar, denumit si „aurul nordului. Din portul Nyhavn, marginit de case negustoresti viu colorate din sec. 17 - 18. puteti face si o croaziera relaxanta pe canalele Copenhagai pentru a admira orasul de pe apa.

Seara, atmosfera magica din Parcul Tivoli va asteapta! Fondat in 1843 si devenit celebru pentru ambianta sa de basm, divertismentul de calitate si restaurantele rafinate, parcul Tivoli este favoritul familiei regale si a fost sursa de inspiratie pentru Walt Disney, care a vizitat parcul in 1950.