SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Oslo. Zbor Oslo-Stockholm

Mic dejun, apoi timp pentru ultimele plimbari si cumparaturi. La ora 13 transfer pe cont propriu la aeroport si zbor spre Stockholm (decolare la ora 15:00).

Contruit pe 14 insule dintr-un arhipelag cu peste 24000, Stockholm-ul va va oferi emotia unor peisaje de vis. Puteti incepe turul cu o vizita la Primarie (taxa de intrare) pentru a admira printre altele faimoasele sali “Sala Albastra” si “Sala de Aur”, unde are loc banchetul decernarii Premiilor Nobel.

Apoi explorati Orasul Vechi (Gamla Stan) cu stradutele sale pitoresti presarate cu cladiri vechi ce mai pastreaza inca parfumul evului mediu, dar si cu numeroase taverne, berarii, cafenele si restaurante rafinate;

Palatul Regal, ce adaposteste istoria familiei regale suedeze si unde la orele pranzului are loc ceremonialul schimbarii garzii; Storkyrkan (Biserica Mare), cu statuia “Sf. Gheorghe si Dragonul”;

Vechea piata a Stockholm-ului, Stortorget, un loc pitoresc si plin de istorie, Academia Suedeza, Muzeul Nobel si Biblioteca Nobel,  dar si cea mai ingusta strada din Stockholm - Mårten Trotzigs Gränd, denumita astfel dupa un negustor din sec XVII care detinea cateva proprietati in aceasta zona.