SOLICITA OFERTA
Ziua 6: Stockholm – croaziera nocturna catre Helsinki

Dimineata, mic dejun buffet la hotel, iar optional puteti face o croaziera cu vaporasul pe Lacul Malaren pentru a vizita actuala resedinta a familiei regale suedeze, Palatul Drottningholm, o versiune la scara mai mica a Versailles-ului, si gradinile palatului.

In jurul orelor 15:30 transfer pe cont propriu in port si imbarcare pe vasul de croaziera M/S Silja Serenade / Symphony cu destinatia Helsinki. La orele 16:45 se ridica ancora si veti incepe o croaziera de neuitat prin cel mai lung arhipelag din lume (peste 24 000 insule), Arhipehagul Stockholm,  apoi printre miile de insule si insulite pitoresti ce presara Marea Baltica pana in apropierea tarmurilor Finlandei.

Pentru o priveliste magnifica urcati pe ultima punte a vasului de unde veti putea admira cel mai bine peisajele. Pe vas exista o promenada de shopping, un centru SPA, piscina si jacuzzi, numeroase cluburi, restaurante, ringuri de dans, karaoke, locuri de joaca pentru copii, astfel incat distractia si voia buna sunt garantate pana in zori!

Optional, serviti o cina bufet scandinav cu zeci de specialitati de peste si fructe de mare, sushi, dar si preparate din bucataria internationala in restaurantul Buffet.