SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Ornes – Bodo – Stamsund - Svolvaer. La multi ani!

In ultima zi din an veti traversa Cercul Polar Arctic si veti inainta printr-un peisaj spectaculos, cu insulite si stanci de forme uimitoare, ale caror origini sunt subiectul legendelor. In jurul pranzului sosire la  Bodo.

Cu o istorie zbuciumata, marcata de bombardamentele din cel de-al Doilea Razboi Mondial, Bodo este astazi un oras vibrant, ce se mandreste cu un centru refacut de la zero si numeroase muzee interactive. Mari artisti ai lumii si-au pus amprenta asupra orasului, arta stradala fiind o adevarata atractie turistica. Va recomandam sa vizitati  Muzeul Norvegian al Aviatei.

De la Bodo veti naviga spre magnifcele insule Lofoten si apoi prin spectaculosul Trollfjord. Localizate in apele reci ale Marii Norvegiei, dincolo de Cercul Polar, insulele Lofoten sunt inconjurate de munti maiestuosi, fiorduri adanci si plaje intinse, peisaj care descrie cel mai bine sintagma "Raiul pe Pamant".

Seara bucurati-va de preparatele rafinate  si nu uitati sa urmariti cerul arctic. Cine stie, poate Luminile Nordului vor da un ultim spectacol al anului 2020. 

La multi ani si bine ati veni in 2021!