SOLICITA OFERTA
Ziua 2: Bodø – Insulele Lofoten

Dupa micul dejun, puteti face o excursie optionala in afara orasului Bodø, pentru a vedea cel mai puternic curent maritim din lume, curentul Saltstraumen iar dupa-amiaza, imbarcati-va pe vasul Hurtigruten pentru o croaziera de neuitat de-a lungul magnificelor fiorduri ale Norvegiei nordice.

De la bordul vasului veti putea admira fascinantul arhipelag Lofoten, cu insulitele sale pitoresti al caror farmec este dat in special de satele de pescari cu atmosfera lor boema, presarate intr-un peisaj de poveste. De pe punte veti putea zari Muntii Lofoten sub forma unui zid inalt, crestat si lung de aproape 1 km, care protejeaza parca aceasta lume idilica, iar in apropiere de Trollfjord veti putea admira peisaje feerice si veti afla istoria Bataliei de pe Trollfjord din 1890, in timp ce veti degusta specialitatile locale fiskekaker (chiftelute proaspete din peste).

De asemenea, veti putea viziona un film despre misterioasele lumini ale nordului pentru a va insufla si mai mult spiritul locurilor, iar mai tarziu, cine stie, poate intunericul noptii polare va fi luminat de magia dansului colorat al aurorelor boreale.   

Seara, cazare pe vas in tipul de cabina ales.