SOLICITA OFERTA
Ziua 3: Stockholm - Croaziera nocturna catre Tallinn

Dimineata, mic dejun buffet la hotel. Puteti vizita Muzeul Skansen, primul muzeu in aer liber din lume care adaposteste peste 150 de cladiri vechi din sec. XVIII – XIX aduse aici de pe intreg teritoriul Suediei dar si o gradina zoologica cu animale nordice – o adevarata incantare pentru cei mici dar si pentru cei mari.

In jurul orelor 15:30 transfer pe cont propriu in port si imbarcare pe vasul de croaziera M/S Silja Serenade / Symphony cu destinatia Helsinki. La orele 17:00 se ridica ancora si veti incepe o croaziera de neuitat prin cel mai lung arhipelag din lume (peste 24 000 insule), Arhipehagul Stockholm,  apoi printre miile de insule si insulite pitoresti ce presara Marea Baltica pana in apropierea tarmurilor Finlandei.

Pentru o priveliste magnifica urcati pe ultima punte a vasului de unde veti putea admira cel mai bine peisajele. Pe vas exista o promenada de shopping, un centru SPA, piscina si jacuzzi, numeroase cluburi, restaurante, ringuri de dans, karaoke, locuri de joaca pentru copii, astfel incat distractia si voia buna sunt garantate pana in zori!