SOLICITA OFERTA
Ziua 3: Oslo

Serviti micul dejun buffet scandinav si admirati intrarea vasului pe fermecatorul fiord Oslo, la capatul caruia cea mai veche capitala vikinga asteapta sa fie descoperita. Astazi, Oslo este un oras plin de viata, inconjurat de paduri si lacuri, declarat de mai multe ori consecutiv cea mai buna capitala de locuit.

La ora 09:30 debarcare in portul din Oslo, transfer si cazare la hotel. Vizitati apoi cele mai importante atractii turistice: Primaria (Radhuset) unde in fiecare an in luna decembrie sunt acordate Premiile Nobel pentru Pace, cartierul Akker Brygge, principala strada pietonala Karl Johan, Palatul Regal, Catedrala (Domkirke), Fortareata Akershus, cel mai important sit medieval al Norvegiei, construita in jurul anului 1300 si folosita in prezent pentru ceremonii oficiale, apoi impresionanta cladire a Operei, deshisa in 2007,  centrul vechi Kvadraturen, infiintat de catre regele danezo-norvegian Christian al IV - lea dupa incendiul din 1624, Galeria Nationala (expune, printre altele, operele vestitului pictor norvegian - Edvard Munch).

Dupa-amiaza, va puteti relaxa in ineditul parc de sculpturi Vigeland, apoi admirati panorama orasului de la trambulina de sarituri Holmenkollen. Seara, cazare la hotel 4* in centrul orasului.