SOLICITA OFERTA
Ziua 6: Bergen – Voss – Gudvangen – Flåm – Myrdal – Oslo

Dimineata dupa micul dejun la hotel, porniti catre Voss, una dintre cele mai cunoscute statiuni norvegiene pentru sporturi extreme, iar de aici continuati calatoria catre Gudvangen. In aceasta zi veti experimenta cel mai abrupt drum norvegian - spectaculosul Stalheimskleiva,  un  drum cu 13 curbe „in ac de par” care va va tine cu sufletul la gura si va va oferi privelisti de neuitat.

De la Gudvangen veti incepe o croaziera fantastica pe Naeroyfjord (cel mai ingust fiord din lume, inclus in patrimoniul UNESCO) si apoi pe Aurlandsfjord, ambele fiind brate ale Sognefjord-ului, cel mai lung si mai adanc fiord din Norvegia. Debarcare la Flåm, unde aveti timp pentru  a vizita Muzeul Flamsbana.

Porniti apoi intr-una dintre cele mai palpitante calatorii cu trenul din lume. In  40 de minute si pe o distanta de numai 20 km, trenul urca peste 850 m printr-un defileu pana Myrdal, timp in care peisajul se schimba de la vai inverzite cu cascade repezi la munti inalti, acoperiti de zapada. Peisajul salbatic, dar superb a facut din calatoria pe calea ferata Flåmsbana o atractie turistica internationala, inca de la inaugurarea sa in anul 1944. Nu este de mirare ca se afla in topul celor mai frumoase calatorii cu trenul din lume!

La Myrdal, schimbati trenul pentru calatoria catre Oslo, unde veti sosi seara „la lumina soarelui de la miezul noptii”. Cazare la acelasi hotel in Oslo.