SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti - Oslo

Imbarcare pe zborul cu destinatia Oslo. Sosire pe aeroportul Gardemoen si transfer pe cont propriu in centru, iar dupa formalitatile de cazare (hotel ultracentral 4*), puteti iesi pentru o scurta plimbare pe strada principala Karl Johan, pentru a va familiariza cu atmosfera orasului.

Veti admira impresionanta cladire a Operei, construita pe malul fiordului. Opera a fost deschisa in 2008 si considerata una dintre cele mai moderne cladiri din Europa. Aceasta a fost construita pentru a lasa impresia unui iceberg ce iese din apa, mai mult de jumatate din cladire aflandu-se sub nivelul marii. O plimbare pe acoperisul operei si o bautura servita pe terasa ce iese din mare, nu trebuie sa lipseasca.

Explorati Fortareata  Akershus, cel mai vechi monument medieval din Oslo, in care se afla Castelul renascentist, Mausoleul Regal, Muzeul Rezistentei norvegiene in cel de-al Doilea Razboi Mondial si de unde puteti admira o frumoasa panorama asupra fiordului si orasului Oslo. Primaria, unde are loc festivitatea de decernare a premiului Nobel pentru Pace, cartierul Kvadraturen cu cele mai vechi cladiri din Oslo, cartierul Akker Brygge cu cele mai moderne si mai luxoase cladiri din oras, strada principala Karl Johan cu Universitatea, Teatrul si Palatul Regal sunt alte atractii extrem de interesante.