SOLICITA OFERTA
Ziua 5: Copenhaga - Bucuresti

Dupa micul dejun puteti continua explorarea orasului cu vestita strada de cumparaturi Stroget, cu multe magazine exclusiviste de portelanuri si sticlarie semnate de renumiti designeri danezi, sau de bijuterii inedite din chihlimbar, denumit si „aurul nordului”.

Puteti merge sa admirati unul dintre cele mai frumoase poduri din Copenhaga- Cirkelbroen care se află în portul din Christianshavn. Designul folosește cinci catarge și seamănă cu o navă de lângă chei ca referință la istoria navigației din Copenhaga. De asemenea, are cinci platforme circulare de dimensiuni diferite. Se deschide într-o mișcare grațioasă atunci când navele vor să treacă. În spatele designului podului se află renumitul danez Olafur Eliasson. Podul a fost deschis in august 2015 pentru uz public, facilitând viața de zi cu zi pentru navetiștii cu bicicleta din Copenhaga, conectând Christiansbro și Appelbys Plads.

La orele pranzului transfer la aeroport si zbor inapoi spre casa unde va veti intoarce cu amintiri de neuitat din tarile nordice.