SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti - Oslo

Intalnire cu ghidul si grupul pe aeroportul Otopeni si imbarcare pentru zborul Lufthansa catre Oslo. Dupa aterizarea pe Aeroportul International Gardemoen transfer de la aeroport, apoi incepem explorarea faimoasei capitale vikinge, declarata mai multi ani consecutiv cel mai bun oras de locuit.

Vom admira impresionanta cladire a Operei, construita pe malul fiordului, fortareata medievala Akershus, Primaria, unde are loc festivitatea de decernare a premiului Nobel pentru Pace, cartierul Kvadraturen cu cele mai vechi cladiri din Oslo, cartierul Akker Brygge cu cele mai moderne si mai luxoase cladiri din Oslo, strada pricipala Karl Johan cu Universitatea, Teatrul, Palatul Regal. Continuam cu o vizita la trambulina de sarituri Holmenkollen de unde vom putea admira cea mai frumoasa priveliste a orasului si a fiordului pe care este situat!

Dupa turul de oras, cazare la hotel si timp liber la dispozitie.  Optional, se pot vizita Galeria Nationala (expune, printre altele, operele vestitului pictor norvegian - Edvard Munch), Muzeul Henrik Ibsen, Fortareata Akershus. Cazare in centrul orasului la hotel 4*.