SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Stamsund – plaja Ramberg – Nusfjord – Reine - Stamsund – aprox. 190 km

Dupa micul dejun veti prelua masina pentru a descoperi pe indelete acest paradis ascuns din nordul Norvegiei.  Astazi este momentul sa explorati insula Moskenesoya, „inima” insulelor Lofoten, sculptata de-a lungul secolelor de calota glaciara care a acoperit nordul Europei.

Aici peisajele sunt din ce in ce mai dramatice si mai salbatice: muntii ascutiti ce se inalta din mare fac loc plajelor cu nisip alb si fiordurilor, in care sate pitoresti s-au cuibarit cu cateva sute de ani in urma.

Incepeti ziua cu o vizita la plaja cu nisip alb din Ramberg pentru a inspira aerul arctic si pentru a va incarca cu energie. Apoi puteti sa va aventurati pe fiordul Nusfjord, in linistea satelor insirate de-a lungul muntilor. Continuati catre Reine, unul dintre cele mai frumoase sate ale acestor insule. Aici puteti savura un pranz traditional pe baza de peste.

Mergeti apoi catre mica asezare, unde nu trebuie sa ratati delicioasele prajituri cu ciocolata, servite la cafeneaua cu acelasi nume. Seara va intoarceti in Stamsund, iar daca norocul este de partea dvs, Luminile Nordului va vor lumina drumul catre cazare.