SOLICITA OFERTA
Ziua 6: Svolvaer

Mic dejun, apoi timp liber la dispozitie pentru a descoperi orasul ori pentru a lua parte la o excursie optionala.

Va recomandam sa vizitati Muzeul Razboiului din Lofoten (Lofoten Krigsminnemuseum), care prezinta o colectie de articole, inclusiv o lampa de la nava de lupta Tirpitz si geanta Evei Braun, dama de companie a lui Adolf Hitler.

De asemenea, nu puteti rata Barul Magic Ice, ce gazduieste o gama ametitoare de sculpturi de gheata. Odata ce platiti taxa de intrare, veti primi o haina calduroasa inainte de a intra in ceea ce este, in esenta, un congelator urias.

Arhipelagul a fost mult timp o inspiratie pentru fotografi si artisti, pentru frumusetea sa naturala, conditiile unice de iluminare si satele idilice cu colibe de pescari. Este, de asemenea, popular pentru observarea faunei salbatice, indeosebi vidre si foci. Pentru pasionatii de pasari, printre speciile comune vazute aici se numara papagalii si vulturii de mare.

Seara este momentul spectacolului - porniti intr-o excursie in cautarea Luminilor nordului!  Jucausele Lumini ale Nordului isi pot face aparitia pe neasteptate, insa pentru a va bucura din plin de simfonia culorilor, aventurati-va impreuna cu ghidul local in imprejurimile salbatice acoperite de zapada de unde cu putin noroc veti putea admira magicele aurore boreale!