SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Selfoss - Strandakirkja – Krysuvik - Gunnuhver - Laguna Albastra - Reykjavik

Mic dejun la hotel. Astazi veti explora Geoparcul Reykjanes (UNESCO), o zona unica si spectaculoasa, cu un peisaj selenar ce va va cuceri definitiv. Reykjanes este un loc special pentru islandezi, fiind zona prin care riftul Medio-Atlantic a iesit la suprafata din ocean si a strabatut tara pe directia SV – NE.

Incepeti cu o vizita la biserica Strandarkirkja, despre care se spune ca aduce noroc tuturor celor care ii trec pragul si se roaga aici.

Zona geotermala Krýsuvík  ofera cele mai remarcabile peisaje din Islanda. Ceea ce face ca Krýsuvík să fie cel mai unic ca zonă geotermală este că a fost pregătit excelent pentru vizitatori. Aleile de lemn vă permit să mergeți în siguranță între mai multe fumarole si  pe pământul denivelat către diferitele atractii ale zonei și există multe semne care au fost ridicate pentru a explica forțele geotermale și geologice ale zonei. Mergem mai departe spre sud, la Gunnuhver.  Zona din jurul Gunnuhver este una dintre zonele geotermale extrem de active, cu bazine de noroi și orificii de evacuare a aburului.

Continuati cu o vizita la cea mai faimoasa atractie turistica a Islandei – Laguna Albastra (intrare inclusa), unde veti admira acest SPA unic in lume. Se spune ca cei care au privilegiul de a se imbaia in Laguna Albastra se vor simti cu 10 ani mai tineri.