SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Stockholm

Dupa micul dejun, optional, va veti putea alatura din nou lui Stefan si excursiei cu barca la pescuit, pentru inca o zi de aventura. Zona, vremea si atmosfera generala se schimba de la o zi la alta si nu vei avea niciodata aceeasi experienta de doua ori, astfel va veti putea bucura de o noua calatorie alaturi de capitanul pe care deja l-ati cunoscut. Va veti simti mai relaxati si veti avea mai mult timp sa va bucurati cu adevarat de pescuit.

Daca preferati sa mai descoperiti cateva obiective din zona, puteti face o croaziera cu vaporasul pe Lacul Malaren pentru a vizita actuala resedinta regala  - Palatul Drottningholm, o versiune la scara mai mica a Versailles-ului si gradinile palatului, Pavilionul Chinezesc si Teatrul  Regal Drottningholm.

La intoarcere, puteti vizita Primaria (Stadhuset) cu faimoasele sali: “Sala Albastra” si “Sala de Aur”, unde are loc banchetul decernarii Premiilor Nobel. De asemenea, puteti urca si in turnul Primariei de unde veti avea o priveliste superba asupra orasului (faceti rezervare dimineata sau cu o zi inainte).

O alta varianta ar fi sa faceti o plimbare catre Insula Djurgarden, unde se afla cateva dintre cele mai vestite muzee ale orasului. Pornind de la hotel, admirati Piata Sergel, apoi cladirea impunatoarea a teatrului Dramatic Regal, continuati pe alea Strandvagen si traversati Podul Djurdgardsbron pentru a ajunge pe insula Djurgarden. Aici puteti vizita Muzeul Nordic,  Muzeul Vasa, ce adaposteste una dintre cele mai mari nava de razboi din istorie, construita in sec XVII pentru razboiul de 30 de ani, dar care s-a scufundat la putin timp dupa ce parasise portul, fiind prinsa de furtuna. Apoi, indreptati-va catre Muzeul Skansen, primul muzeu in aer liber din lume care adaposteste peste 150 de cladiri vechi din sec. XVIII – XIX aduse aici de pe intreg teritoriul Suediei, o gradina zoologica cu animale nordice (inclusiv reni si elani), si cateva restaurante si cafenele.  La intoarcere,  luati ferryboatul catre Gamla Stan, prilej de a admira de pe apa cele mai frumoase cladiri ale orasului.