SOLICITA OFERTA
Ziua 3: Intalnire cu Mos Craciun in mijlocul padurii lapone

Mos Craciun are biroul sau oficial in Rovaniemi! Astazi insa avem sansa uluitoare de a-l vizita pe Mos Craciun la el acasa, la casa din padure! Bunul Mos isi gaseste intotdeauna timp pentru o intalnire cu copiii, desi e tare ocupat, au inceput pregatirile de sarbatoare! Ii vom cunoaste si pe elfii cei veseli si ii vom insoti pe cararea din padure in cautarea bradului potrivit! Acasa ne asteapta si Doamna Craciun care prepara de zor cele mai bune gogosele! Copiii cuminti au voie sa iasa afara la joaca in zapada!

Experienta include transfer cu autocar/microbuz pana in zona Sarkijarvi, popas la un magazin de suveniruri al carui proprietar (Sami) ne va servi cu o bautura calda, sandvisuri traditionale finlandeze si gogosi, plimbare cu sania trasa de snowmobil pana la casa mosului din padure si intalnirea propriu-zisa cu acesta, timp de 4-5 ore.

Experienta optionala: IceKarting | Durata: 1-2 h
Cost: 79 Eur/indiferent de varsta (inaltime minima: 140 cm)

Daca simti ca adrenalina ta are nevoie de putina miscare si daca vrei sa incerci o experienta cu adevarat speciala si inedita in Laponia, Kartingul pe gheata este perfect pentru tine! Indiferent ca ai permis de conducere sau nu, karturile care au anvelope dotate cu crampoane inseamna distractie. Programul include 2 sesiuni de condus de aproximativ 15 minute fiecare cu o pauza de bautura calda si transfer din centrul statiunii Levi.