SOLICITA OFERTA
Ziua 2: Triunghiul de Aur: Parcul National Thingvellir – Gheizerele – Cascada Gullfoss
Dimineata, dupa micul dejun la hotel, pornim in aventura islandeza! Astazi vom sta fata in fata cu cele mai surprinzatoare fenomene naturale din Islanda si chiar din intreaga lume.
Vom vizita Parcul National Thingvellir, un loc cu o deosebita importanta culturala, istorica, geologica dar si afectiva pentru poporul islandez .

Continuam excursia catre parcul geotermal unde vom admira extraordinarele gheizere. Cel mai puternic dintre acestea, impresionantul gheizer Strokkur („Agitatul” sau „Involburatul”), ofera un adevarat spectacol vizitatorilor aruncand la fiecare circa 5 -7 minute un jet de apa fierbinte de pana la 35 m inaltime.
 
Dupa aceasta experienta vom admira o alta atractie deosebita a Islandei - Cascada Gullfoss („Cascada de Aur”), cea mai mare cascada din Europa si una dintre cele mai spectaculoase din lume.  Este o cascada in trepte formata pe raul Hvítá care curge printr-un canion de circa 70 m adancime, 20 m latime si 2,5 km lungime iar spectaculozitatea cascadei consta in faptul ca turistii pot urca deasupra ei si o pot admira de sus. In zilele insorite, se formeaza curcubee ce fac deliciul turistilor si le ofera ocazia perfecta pentru fotografii inedite.

Seara, cazare la acelasi hotel. Optional, cina cu 3 feluri de mancare si ceai / cafea.