SOLICITA OFERTA
Ziua 7: Helsinki – Bucuresti

Dimineata, mic dejun bufet la hotel si timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau excursii optionale.

Optional putem dedica aceasta zi vizitarii orasului Tallinn. Cel mai frumos, dar si practic mod de a ajunge in Tallinn este cu vasul de croaziera La ora 07:30 se ridica ancora si in fix 2 ore vom pasi pe pamant estonian. Dupa debarcare  vom face un tur de oras pietonal pentru a ne familiariza cu particularitarile acestui oras fascinant.

Tallinn dateaza din epoca medievala, iar stradutele inguste si minunatele case ale negustorilor sunt marturia acestei perioade.  Nu vom rata Castelul ToompeaBiserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei Vechea Breasla si Biserica St.Olaf

Dupa ce vom lua pulsul orasului, este momentul sa ne relaxam in port. Impanzit de promenade si plaje cu nisip fin, este locul preferat al tinerilor estonieni, pe care  ii veti observa bucurandu-se de soarele din timpul verii.

La ora 16:30 imbarcare pe croaziera de intoarcere. La sosirea in Helsinki vom fi preluati cu autocarul si transferati la aeroportul international Vantaa. Imbarcare pe cursa catre Bucuresti, unde ne vom intoarce cu amintiri de neuitat din periplul pe taramuri nordice.