SOLICITA OFERTA
Ziua 1. 30 Aprilie 2016. Bucuresti - Bergen

Dimineata devreme, imbarcare pentru zborul cu escala catre Bergen, orasul norvegian denumit si "poarta catre fiorduri". 

Transfer de la aeroport in port si check in pentru croaziera pe fiordurile Norvegiei pana la Capul Nord. 

Pana la ora plecarii, aveti timp la dispozitie pentru a explora cel mai pitoresc oras al Norvegiei, asezat pe 7 coline, asemenea Romei.

Pentru inceput faceti o calatorie de aproximativ 10 minute cu funicularul pentru a admira privelistea orasului de pe varful Muntelui Fløyen, apoi vizitati piata de peste si incantatorul chei Bryggen (patrimoniu UNESCO) cu vechile case hanseatice colorate in nuante vii. 

Seara, la orele 22:30, porniti in croaziera recomandata de catre Lonely Planet drept "cea mai frumoasa din lume"!

In urmatoarele 6 zile veti naviga de-a lungul tarmurilor vestice ale  Norvegiei, veti admira cele mai frumoase peisaje oferite de fiordurile ce patrund adanc in munte, veti afla istoria, cultura si obiceiurile norvegienilor si veti savura cele mai proaspete si mai gustoase feluri de mancare locale servite in fiecare zi la bordul vasului. 

In fiecare port aveti posibilitatea de a cobori si de a vizita localitatile pe cont propriu sau de a face excursii optionale organizate de linia de croaziera.  

In ziua 6, excursia la Capul Nord este inclusa. 

Toate mesele la bordul vasului sunt incluse (mic dejun si pranz buffet iar cina servita cu menu specific zonei prin care navigheaza vasul i in ziua respectiva).