SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti-Oslo

Dimineata, intalnire cu ghidul si grupul pe aeroportul Otopeni si imbarcare pentru zborul catre OsloSosire la Oslo, transfer, iar apoi incepem aventura scandinava cu un tur de oras si cazare la hotel situat ultracentral.

Vizitati si admirati principalele obiective: Primaria (locul unde au loc decernarea si banchetul premiului Nobel pentru Pace), Kvadraturen,  vechiul centru al orasului, noua cladire a Operei si Fortareata Akershus, cel mai important monument medieval al Norvegiei.

Continuati cu Parlamentul, Palatul Regal, cu gradinile regale SlottsparkenParcul de Sculpturi Vigeland (192 de sculpturi in granit, bronz si fier, totalizand 650 de figuri ale sculptorului Gustav Vigeland, expuse in aer liber in cel mai mare parc al orasului). Majoritatea obiectivelor sunt insiruite de-a lungul strazii principale Karl Johans Gate si  sunt usor de explorat mergand pe jos. Seara puteti explora pitorescul cartier Akker Brygge cu magazinele sale de lux si restaurante rafinate cu specific scandinav, unde puteti servi si cina.

Principala piață de Crăciun din Oslo este deschisă în perioada 27 noiembrie - 1 ianuarie. Piata oferă suveniruri grozave, delicatese locale, divertisment și vederi fabuloase.

De asemenea, puteți merge la patinaj la Spikersuppa Skating Rink , situat chiar în mijlocul pieței.