SOLICITA OFERTA
Ziua 3: Copenhaga - Tur de oras si petrecerea de Revelion

Dimineata, admirati inaintarea vasului in portul din Copenhaga. La ora 10:00 acostati. Incepem aventura daneza cu un tur de oras. Veti admira cele mai vestite atractii: faimoasa statuie Mica Sirena, simbolul orasului, Fantana zeitei Gefion, Palatele Amalienborg, Biserica de Marmura, pitorescul port Nyhavn, Palatul Christianborg (sediul Parlamentului danez), vechea Bursa, Teatrul, Opera, Catedrala, Biblioteca Regala, noua biblioteca ”Diamantul Negru”, si Primaria.

Parcul de distracții Tivoli Gardens, se transformă într-o zonă de poveste in perioada sarbatorilor de iarna. Atat cei mari, cat si cei mici, se vor bucura de atmosfera de poveste pe care danezii, cei mai fericiti oameni din lume, o intretin in aceasta perioada magica a anului.

Dupa turul de oras, intoarcere la vas unde puteti incepe sa va pregatiti pentru petrecere.

Au fost depuse multe eforturi pentru a face din Anul Nou o petrecere unică și festivă la bordul acestei croaziere.

Seara se da startul petrecerii de Revelion! Inconjurati de vederi superbe, o atmosferă plină de agitație și un meniu minunat de Anul Nou, vă putem garanta o experiență pe care nu o veți uita niciodată!

Seara se deschide cu o bautura de bun venit, urmata apoi de masa festiva de Revelion.

Cina este compusa dintr un meniu complex din 4 feluri de mancare si include vin de calitate, cafea. La miezul noptii, va fi servita prajitura traditionala si sampania.

Petrecera continua pana dimineata pe ritmurile muzicii in diversele cluburi de pe vas, cu muzica live, discoteci si ringuri de dans. Toate navele din porturi vor saluta venirea Noului An, iar petrecerile si atmosfera de la bordul vasului va vor aduce amintiri de neuitat!