SOLICITA OFERTA
Ziua 3: Esenta Norvegiei: Oslo – Myrdal – Flåm

Dimineata devreme, dupa micul dejun la hotel, incepeti excursia „ESENTA NORVEGIEI” cu o relaxanta calatorie cu trenul de la Oslo catre Myrdal. De la Myrdal, un micut sat de munte situat intr-o zona deosebit de pitoreasca, dominata de creste montane inzapezite, veti incepe una dintre cele mai frumoase si mai palpitante calatorii cu trenul din lume – pe vestita linie Flamsbana de la Myrdal – Flam.    

In  circa 40 - 50  minute, si pe o distanta de numai 20 km, trenul coboara peste 860 m printr-un defileu pana Flam, timp in care peisajul se schimba de la munti inalti, acoperiti de zapada la vai inverzite cu cascade repezi. Punctul culminant al acestei calatorii este oprirea la impresionanta cascada Kjosfossen, unde  veti fi vrajiti de ...ielele muntilor.  Peisajul salbatic dar superb a facut din calatoria pe calea ferata Flåmsbana o atractie turistica internationala, inca de la inaugurarea sa in anul 1944. Nu este de mirare ca se afla in topul celor mai frumoase calatorii cu trenul din lume!

Destinatia finala a acestei zile este Flam, o statiune incantatoare situata pe malul fiordului Aurland. Cazare la hotel situat chiar pe malul fiordului si timp liber la dispozitie pentru a va bucura de “farmecul norvegian”