SOLICITA OFERTA
Ziua 3: Esenta Norvegiei: Oslo – Geilo - Finse – Myrdal – Vatnahalsen - Flåm

Dimineata devreme, dupa micul dejun la hotel, incepeti excursia „ESENTA NORVEGIEI ” cu o relaxanta calatorie cu trenul de la Oslo catre Myrdal. Veti trece prin statiunile Geilo si Finse. De la Myrdal, un micut sat de munte situat intr-o zona deosebit de pitoreasca, dominata de creste montane inzapezite, veti incepe una dintre cele mai frumoase si mai palpitante calatorii cu trenul din lume – pe vestita linie Flamsbana de la Myrdal la Flam.

In  circa 40 - 50  minute, si pe o distanta de numai 20 km, trenul coboara peste 860 m printr-un defileu pana la Flam, timp in care peisajul se schimba de la munti inalti, acoperiti de zapada la vai inverzite cu cascade repezi. Trenul are oprire la Vatnahalsen, o statiune înconjurata de un peisaj montan superb. Punctul culminant al acestei calatorii este oprirea la impresionanta cascada Kjosfossen.  Peisajul salbatic, dar superb a facut din calatoria pe calea ferata Flåmsbana o atractie turistica internationala, inca de la inaugurarea sa in anul 1944. Nu este de mirare ca se afla in topul celor mai frumoase calatorii cu trenul din lume!

Destinatia finala a acestei zile va fi Flam, o statiune incantatoare situata pe malul fiordului Aurland. Cazare la hotel situat chiar pe malul fiordului si timp liber la dispozitie pentru a va bucura de “farmecul norvegian”.