SOLICITA OFERTA
Ziua 10: Stockholm. Croaziera nocturna pe Marea Baltica de la Stockholm la Helsinki

Dimineata, mic dejun buffet la hotel, iar optional se poate face o croaziera cu vaporasul pe Lacul Malaren pentru a vizita resedinta familiei regale suedeze,Palatul Drottningholm, o versiune la scara mai mica a Versailles-ului, si gradinile palatului. Alternativ, timp liber la dispozitie pentru a explora magazinele moderne din centrul nou al orasului (Normalm) si pentru a cauta cate un suvenir cu specific suedez pentru cei dragi.

Dupa-amiaza, transfer in port si imbarcare pe vapor cu destinatia Helsinki. Vom face o croaziera de neuitat prin cel mai lung arhipelag (peste 24 000 insule) – Arhipelagul Stockholm,  apoi printre miile de insule si insulite pitoresti ce presara Marea Baltica pana in apropierea tarmurilor Finlandei. Pentru o priveliste magnifica urcam pe ultima punte a vasului de unde vom putea admira cel mai bine peisajele. Pe vas exista o promenada de shopping, un centru SPA, piscina si jacuzzi, numeroase cluburi, restaurante, ringuri de dans, karaoke, locuri de joaca pentru copii, astfel incat distractia si voia buna sunt garantate pana in zori.

Optional, cina bufet scandinav cu zeci de specialitati de peste si fructe de mare, sushi, dar si preparate din bucataria internationala