SOLICITA OFERTA
Ziua 8: O zi in Bergen. Seara, zbor direct Bergen - Stockholm

Dupa o calatorie fascinanta prin cele mai spectaculoase peisaje din Norvegia, avem la dispozitie intreaga zi pentru a savura cel mai pitoresc oras norvegian, o adevarata oaza de bucurie, libertate si frumusete nemarginita!

Nimic nu se compara cu atmosfera boema ce razbate din fiecare coltisor al orasului! Bucurati-va de forfota vioaie a pescarilor din renumita Piata de Peste din centrul orasului, o adevarata incantare a tuturor simturilor! Explorati stradutele pitoresti din Gamle Bergen (Vechiul Bergen)! Faceti o vizita la Acvariu, unul dintre cele mai mari din Scandinavia! Si nu ratati inedita calatorie cu funicularul care in doar 7 - 8 minute urca 320 m pe varful muntelui Fløyen, de unde veti avea cea mai frumoasa priveliste asupra orasului, a imprejurimilor si a fiordurilor!

Iar pentru iubitorii muzicii clasice, o vizita si un concert la casa memoriala celui mai vestit compozitor norvegian Edvard Grieg din Troldhaugen, va face deliciul acestei zile!

Seara, dupa ce ati facut ultimele cumparaturi din Norvegia, transfer de la hotel la aeroport si zbor catre Stockholm, "capitala Scandinaviei".

Considerat de multi turisti cel mai frumos oras din lume, Stockholm-ul este fascinant in timpul verii, avand o multime de parcuri, muzee si obiective culturale si arhitectonice prin care isi incanta vizitatorii. Dupa aterizarea pe Aeroportul International Arlanda, transfer cu autocarul si cazare la hotel.