DATE DE PLECARE:
aprilie-octombrie 2024
DURATA:
4 nopti / 5 zile
SOLICITA OFERTA

Se calculeaza la cerere in functie de perioada calatoriei/nr de nopti

LEGOLAND Billund - Danemarca

Legoland Billund, parcul original Legoland , a fost deschis pe 7 iunie 1968 în Billund , Danemarca . Parcul este situat lângă fabrica Lego și Aeroportul Billund . Peste 1,9 milioane de oaspeți au vizitat parcul în 2011, iar de la deschidere, a avut peste 50 de milioane de oaspeti. Acest lucru face din Legoland cea mai mare atracție turistică din Danemarca, în afara de Copenhaga.

Credits

Imbarcare pe zborul cu destinatia Billund.

Billund este un oraș situat în Iutlanda, Danemarca. Este cel mai bine cunoscut ca locul de naștere al Grupului Lego și locația Legoland Billund, un popular parc de distracții. Pe lângă Legoland, Billund oferă o gamă largă de atracții și facilități pentru vizitatori, inclusiv muzee, centre comerciale și restaurante. Orașul găzduiește și Aeroportul Billund, ceea ce îl face un centru de călătorie convenabil pentru cei care vizitează regiunea. Billund oferă o atmosferă fermecătoare și prietenoasă cu familia, făcându-l o destinație excelentă pentru turiștii care doresc să exploreze lumea Lego și să se bucure de o varietate de activități.

Sosire si transfer catre Legoland sau catre Lalandia. Multe autobuze leagă Aeroportul Billund de centrul orașului, însă taxiurile sunt, de asemenea, disponibile chiar în afara terminalului. LEGOLAND și Lalandia se află la doar 30 de minute de mers pe jos de la  aeroport si la 7 minute de mers cu masina/autobuzul. Cazare Billund/Legoland. Dupa formalitatile de cazare putei iesi pentru o scurta plimbare, pentru a va familiariza cu atmosfera orasului.  De-a lungul anilor, Legoland Billund a fost extins, iar in prezent are 18 ha si  este împărțit în nouă zone tematice, inclusiv Duplo Land , Imagination Zone , LEGOREDO Town , Adventure Land , Lego City , Knight's Kingdom , Mini Land , Pirate Land și Polar Land.


Credits

Dupa micul dejun, va puteti distra o zi intreaga in parc: Legoland este impartit in zone tematice special concepute pentru diferite varste. Scopul Legoland este de a oferi copiilor cu varsta intre 2-13 ani, precum si parintilor lor, experiente intense, care dezvolta creativitatea si jocul. In parc, totul se concentreaza pe copii. Ei se pot juca si invata intr-un mediu unic. In medie, o familie sta in parc timp de 6 ore/zi.

DUPLO LAND- Lăsați copiii să experimenteze fiorul de a deveni piloți în DUPLO Planes. Aici, cei mai tineri se pot bucura de fiorul de a fi în aer, în timp ce avioanele zboară în sus și în jos. Și un adult  poate veni în călătorie dacă dorește.

IMAGINATION ZONE- Aceasta zona cuprinde Atlantis by sea life, Lego Studios, Music Fountain. Vă veți bucura să vă aflati in fantastica lume acvatica lego. În Atlantis vei merge într-o expediție, în care exploratorii curajoși de toate vârstele pot admira epave, pești tropicali și cufere cu comori. Comoara Atlantidei este pazita de rechini !

LEGOREDO TOWN- La LEGOREDO Town puteti săpa după aur, puteti face o plimbare cu un  legocanoe sau va puteti bucura de experienta cu un roller coaster Flying Eagle la 11 m deasupra solului.

MINILAND- Este inima Legoland. Aici, puteți experimenta întreaga lume în miniatură și frumusetea clădirilor celebre, capitalelor, orașelor mici și locurilor interesante construite din peste 20 de milioane de cărămizi LEGO. Principalele atractii: Frog Hopper, Lego Safari, Lego Train, Lego Top, Mini Boats, MiniLand, Monorail, Nintendo Game Zone si Traffic School.


Credits

Dupa 2 zile la Legoland puteti incerca cel mai mare aquapark din Scandinavia, Lalandia, ideal pentru copii, unde puteti petrece o zi intreaga (programul difera in functie de zi). Lalandia este o stațiune populară de vacanță situată lângă Legoland Billund. Stațiunea oferă o varietate de atracții și activități de care să se bucure vizitatorii, inclusiv parcuri acvatice interioare, facilități sportive, restaurante și zone comerciale. O excursie aici poate oferi o experiență de vacanță distractivă și relaxantă .

Pe langa Aquadome, puteti descoperi si Winter World, Monky Tonky Land, Sport and fitness, Games and Bowling, Adventure Park si Wellness.

SAU puteti face o vizita la renumita gradina zoologica: Givskud Zoo Zootopia. Gradina a fost deschisa în anul 1969 sub numele de „Løveparken”.  Astazi  parcul are peste 700 de animale reprezentând peste 70 de specii si o suprafata de 120 hectare. Vizitatorii pot explora parcul pe jos sau pot face un tur cu autobuzul safari pentru a vedea animalele de aproape. Grădina Zoologică Givskud oferă o experiență educațională și interactivă pentru vizitatorii de toate vârstele, ceea ce o face o atracție populară în Danemarca.


Mic dejun la hotel. In functie de orarul de zbor, transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul catre Bucuresti.


SERVICII INCLUSE IN TARIF:

    -Bilete avion Bucuresti-Billund, compania Wizz Air, zbor direct

    -cazare Legoland/Billund + bilete de intrare Legoland/Lalandia

    Hoteluri:

    LEGOLAND Castle Hotel, Pirates’Inn, LEGO NINJAGO Cabins, Wild West cabin, Wilderness barrel, Camping.

TARIFUL NU INCLUDE:

    -asigurare de calatorie