SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Qaqortoq – „Kalaallit Nunaat” - Tara Oamenilor

Multi considera Qaqortoq unul dintre cele mai frumoase orase din Groenlanda, datorita caselor sale colorate si a peisajului frumos. Cel mai mare oras din Groenlanda de Sud, cu aproximativ 3.000 de locuitori, Qaqortoq este usor de explorat pe jos sau va puteti alatura uneia dintre excursiile noastre pentru a obtine si mai multe informatii despre cultura locala. Casele colorate și peisajul luxuriant din Qaqortoq oferă un cadru frumos în care să descoperi cultura bogată. Expunerea florilor sălbatice în lunile de vară este de o frumusețe pură, mai ales pe fundalul ghețarilor îndepărtați .

Explorați muzeul local, cu artefactele sale rare sau bucurați-vă de peisajul verde frumos într-o plimbare către un lac din apropiere.

Activitate inclusa: Vizita comunității Qaqortoq 

Veți fi ghidați de localnici dornici să vă arate ce este mai bun în satele lor. Puteți avea șansa să vă bucurați de un spectacol de dans, de o gustare a preparatelor locale, o demonstrație de meșteșuguri, de a vizita un mic muzeu/ o biserică sau să vă plimbati prin piața locală.