SOLICITA OFERTA
Ziua 7: Copenhaga

Dimineata, savurati un delicios mic dejun bufet  apoi admirati inaintarea vasului in portul din Copenhaga. La ora 10:00 acostati, iar dupa formalitatile de cazare, timp liber pentru a descoperi frumoasa capitala daneza.

Nu ratati cele mai vestite atractii: faimoasa statuie Mica Sirena, simbolul orasului, Fantana zeitei GefionPalatele AmalienborgBiserica de Marmura, pitorescul port NyhavnPalatul Christianborg (sediul Parlamentului danez), vechea Bursa, Teatrul, Opera, Catedrala, Biblioteca Regala, noua biblioteca ”Diamantul Negru”, Castelul Rosenborg si Gradinile Regelui, Primaria, Parcul de distractii Tivoli, galeria de arta Ny Carlsberg Glyptotek.

Continuati apoi explorarea orasului cu vestita strada de cumparaturi Stroget, cu multe magazine exclusiviste de portelanuri si sticlarie semnate de renumiti designeri danezi, sau de bijuterii inedite din chihlimbar, denumit si „aurul nordului. Din Portul Nyhavn, marginit de case negustoresti viu colorate din sec. 17 - 18. puteti face si o croaziera relaxanta pe canalele Copenhagai pentru a admira orasul de pe apa.

Seara, atmosfera magica din Parcul Tivoli va asteapta! Fondat in 1843 si devenit celebru pentru ambianta sa de basm, divertismentul de calitate si restaurantele rafinate, parcul Tivoli este favoritul familiei regale si a fost sursa de inspiratie pentru Walt Disney, care a vizitat parcul in 1950.