SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Rovaniemi

Mic dejun la hotel, apoi, daca tot ati ajuns atat de aproape de Mos Craciun, veti merge sa il vizitati. Satul lui Mos Craciun se afla ascuns in inima padurii, la  8 kilometri de centrul orasului. Pentru o aventura cu adevarat tematica, veti fi transportati pana la destinatie cu sania trasa de reni. Veti putea vizita ferma de reni, unde veti primi un permis de conducere a renilor si o diploma pentru trecerea cercului arctic. (Nota: in cazul in care stratul de zapada nu va fi suficient de generos pentru transportul cu sania, atunci se va opta pentru mini-van).

Casuta Mosului se afla in centrul satului si este deschisa zi de zi inca din 1992. Mii de copii de pe tot cuprinsul globului vin sa-l viziteze pe Mos Craciun in fiecare an, iar elfii au grija sa imortalizeze acest moment printr-o fotografie. Dupa intalnirea cu Mos Craciun, puteti vizita Oficiul Postal al Mosului, de unde puteti cumpara suveniruri ori puteti trimite acasa o vedere de la Cercul Polar. Fiecare scrisorica trimisa catre cei dragi va avea aplicat un timbru special cu insemnele lui Mos Craciun.

Iar daca tot va aflati acasa la Mos Craciun, puteti vizita celebrul parc tematic “Santa Park” - o pestera uriasa, sapata adanc in stanca.  Mergand de-a lungul unui tunel feeric, pe sunetul muzicii traditionale de Craciun, veti ajunge in inima pesterii.  Puteti vizita  “Brutaria Craciunitei”, unde veti gasi faimoasele prajiturele ale doamnei Craciun. Infierbantati de la cuptorul din bucatarie, va puteti indrepta apoi catre ”Barul de gheata”.

Pe copii ii asteapta multe alte surprize: zona de activitati Angry Birds, Scoala de Caligrafie, Traversarea Cercului Polar Subteran, Sania magica a lui Mos Craciun.