SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Zbor Bucuresti – Copenhaga

In Copenhaga puteti face un tur al orasului pe jos, sau cu hop-on hop-off: Palatul Amalienborg – resedinta familiei regale, unde zilnic, la pranz, are loc ceremonialul schimbarii garzii, iar in Piata Palatului se afla statuia ecvestra a lui Frederik V, una dintre cele mai impunatoare din Europa. Puteti vizita Castelul Rosenborg si Gradinile Regelui, care se numara printre principalele obiective din oras, unde puteti petrece cateva ore placute admirand castelul si bijuteriile coroanei.

Mai puteti trece si prin vechiul Port Nyhavn, unde se afla si Fantana Gefion, cu statuia de bronz care ilustreaza legenda zeitei Gefion, dar si faimoasa statuie Mica Sirena (Den Lille Havfrue) din basmul lui HC Andersen, simbolul capitalei daneze, care, din 1913 priveste melancolic spre mare, cocotata pe o stanca din portul Copenhaga.

Seara petreceti cateva ore in atmosfera magica din Gradinile Tivoli, celebre pentru ambianta de basm, divertismentul de calitate si restaurantele rafinate. Nu pierdeti artificiile de la miezul noptii, care dau impresia unui carnaval. Cazare la hotel de 4* ultracentral.