SOLICITA OFERTA
Ziua 2: Copenhaga - Insulele Feroe, Capitala Torshavn

Ajungeti la aeroportul Vagar, unde veti merge sa luati autobuzul catre capitala Torshavn, pregatiti sa explorati Insulele Feroe. In drumul spre capitala veti trece prin tunelul submarin, care in cel mai adanc punct, se afla la peste 105 metri sub nivelul marii.

Dupa ce va cazati puteti iesi sa cunoasteti orasul. Vizitati fermecatorul drum pietonal, unde puteti sa faceti cumparaturi de la mestesugarii locali. Mergeti la piata de peste si in port, faceti o plimbare prin centrul vechi al orasului, caracterizat prin alei inguste si case din lemn inghesuite, cu gazon traditional pe acoperisuri. Daca sunteti interesat de arta, puteti sa luati o harta de la biroul de informatii pentru turisti, care evidentiaza numeroasele sculpturi si statui care se gasesc in oras.

De asemenea, va recomandam o excursie cu vaporul pe insula Nolsoy, la doar 20 de minute de mers cu feribotul, dar unde veti gasi o lume diferita fata de aglomerata capitala. In perioada 1 iunie - 31 august, insula are un centru de informare turistica langa port, de unde puteti obtine cele mai bune indrumari pentru drumetii pe aceasta mica insula.