SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Satul Gjogv

Astazi plecati cu masina spre Eysturoy, prin Streymoy, catre micul catun Gjogv.

Va recomandam un mic ocol catre Vestmanna, unde aveti ocazia sa va alaturati unei excursii cu barca de 2 ore pentru a vedea faimoasele stanci cu pasari. Excursia cu barca trebuie sa fie rezervata in avans, asa ca cereti-ne detalii suplimentare.

De asemenea, merita sa va opriti la asezarile vikinge din Kvivik. Calatoria continua dupa Streymoy - traversand "podul peste Atlantic" pentru Eysturoy - mai departe spre Eidi, unde puteti vedea celebrele formatiuni de roci cunoscute sub numele de "gigantul si batranul hag" si, de asemenea, Slaettaratindur (882 metri), cel mai inalt munte de pe Insulele Feroe.

De asemenea, ati putea face o excursie rapida la Saksun si Tjornuvik astazi. Saksun este inconjurat de munti abrupti si un lac asemanator unei lagune, cu o plaja cu nisip, care duce la iesirea spre Oceanul Atlantic. In sat, puteti vizita biserica si vechea ferma Duvugardar. Pe de alta parte, Tjornuvik este locul in care vikingii s-au stabilit mai intai in Insulele Feroe. Acum este un sat adormit, mic, cu o plaja frumoasa.

Pentru urmatoarele doua nopti va veti caza la Hotel Gjaargardur 2*, in Gjogv.