SOLICITA OFERTA
Ziua 1: Bucuresti – Reykjavik

Imbarcare pe zborul cu destinatia Reykjavik.  Sosire la destinatie, transfer si cazare hotel 4* central, apoi iesiti pentru o prima intalnire cu capitala islandeza.

In turul de oras puteti admira: cladirea  Perlan – unica in Islanda si chiar in intreaga lume prin constructia si functionalitatea sa (pe un deal, deasupra unor rezervoare imense cu apa termala folosita la incazirea orasului, se afla un dom de sticla cu un restaurant panoramic si o cafenea). Casa Hofdi, Biserica Hallgrimskirkja – cea mai mare biserica din Islanda, vizibila din aproape orice punct al orasului si din turnul careia puteti avea o priveliste de neuiat, faleza cu obeliscul Sun Voyager (o sculptura din otel masiv ce seamana izbitor cu o corabie vikinga), Primaria – o cladire moderna situata pe malul nordic al frumosului Lac Tjornin din centrul orasului si altele. 

De asemenea, muzeele din port va asteapta cu expozitii interactive despre viata in nordul Europei, istoria neinfricatilor vikingi si a marilor aventurieri nordici.